Kelly Verckens

Junior & Senior Ballet - Little & Teen TalentZ Ballet - Junior TalentZ Ballet - BAT - Solo's en duo's TalentZ Ballet en Jazz.

 

Ik ben Kelly en ik zette mijn eerste danspasjes toen ik 4 jaar was. Al snel werd duidelijk dat klassiek mij het beste lag. Ik kreeg een intensieve opleiding bij Ballerino waar ik door vele uren dans, workshops en bootcamps ben kunnen groeien tot waar ik nu ben.

De laatste jaren ben ik ook intensief bezig met jazz en modern waardoor ik door auditie in CompAni-one ben geraakt.

Vanaf mijn 14de heb ik de kans gekregen om les te geven bij de allerkleinsten. Op een speelse manier de basistechnieken aanleren is het leukste dat er is! 

Toen ik de kans kreeg een eigen dansschool op te starten, heb ik geen seconde getwijfeld. Ondertussen starten we dit jaar al aan ons 5de jaar! 

Ik studeerde leerkracht LO en bewegingsrecreatie en geef les aan de sportschool in Wemmel richting dans.

Ik volg nog geregeld workshops en opleidingen om de nieuwe danstechnieken bij te houden.

 

Kelly deed mee aan vele nationale en internationale wedstrijden waar ze vele prijzen en stages won in zowel klassiek als modern.

Stages volgde ze onder meer in Opéra de Paris, Académie Princesse Grace in Monaco (die ze beide won in YAGP in Parijs), Caen Dance in Houlgate, English National Ballet School in Londen, Studio Maison Béjart in Brussel en vele meer waar ze onder andere les kreeg van Elisabeth Platel, Luca Masala, Eric Camillo, Gilbert Mayer, Piotr Nardelli, ...

Ook voor Jazz en Modern volgde ze verschillende workshops en Bootcamps onder leiding van Laurent Flament, Min Hee Bervoets, Nina Plantefève, Anneke Ghysens, Jasmin van Aken, Freya Pauwels, Jeremy Lepine en Yves Ruth.

Ze is nu klaar om haar passie te delen met iedereen die graag danst!