Laura Michiels

 

Pre 1 - Workout - Fit MoovZ.

Ik ben Laura en op mijn 4 jaar zette ik mijn eerste stappen in de danszaal van vzw Pirouette. Waar het allemaal begon met 1 uurtje, kwamen er al snel meerdere intensieve uren in de danszaal bij. Zo groeide een gewone hobby uit tot een deel van mijn leven!

Naast het dansen was ik een zeer bezige bij. Als kind had ik verschillende hobby's, zoals turnen, zwemmen, tennis en al snel kwamen ook hier meer uren bij. Maar toch kwam het dansen op de eerste plaats! Al snel volgde een waaier aan verschillende dansstijlen zoals klassiek, jazz, modern, hedendaags, hiphop,... Mijn hart ligt toch bij klassiek en jazz.

Naast al dat dansen ben ik ook al 6 jaar bezig met mijn passie door te geven aan de allerkleinsten en jongere generatie van vzw Pirouette. Waar ik tot op vandaag nog elke dag mijn kracht uit haal voor mijn studies.

Ik ben juist afgestudeerd als zorgkundige en ga nog verder voor een opleiding verpleegkundige.

Maar al bij al blijft het dansen een groot deel van mijn leven en ben ik zeer blij dat ik bij Studio MoovZ de kans krijg om ook hier les te geven aan Fit MoovZ. Ik kijk er enorm naar uit!