Clara Debelder

 Senior Jazz - Little en Junior TalentZ Jazz.

Ik ben Clara en mijn grootste passie is lesgeven. Ik adem lesgeven, ik slaap lesgeven, ik eet lesgeven... Ik heb  van mijn passie dan ook mijn beroep kunnen maken en geef met veel liefde les in het derde leerjaar.

Een ander facetje van het lesgeven dat me boeit is: dansles geven. Ik ben al jaren gebeten en gedreven door de dansmicrobe.

Die microben zitten al in mijn lijf sinds mijn 3 jaar. Ik werd intensief opgeleid bij dansschool Ballerino waar ik een kwalitatieve opleiding jazz en ballet heb gekregen.

 

Daarnaast begon ik op mijn 13de met danslessen aan de allerkleinsten te geven en danseresjes op te leiden in hun jazz-discipline. Met vele individuele danseressen en groepsdansen trokken we naar verschillende internationale wedstrijden waar mijn choreografieën en leerlingen mooie en hoge resultaten scoorden.

Als danseres stond ik natuurlijk ook niet stil en deed ik zelf mee aan wedstrijden waar ik tal van prijzen won, een musical productie, optredens met artiesten,...

Ergens diep in mezelf heb ik altijd al geweten dat een eigen dansschool openen met andere talentvolle lesgevers een droom was. Die kans heeft zich nu voorgedaan en deze heb ik, samen met Kelly, met beide handen gegrepen.

Mijn doel is nu om mijn dansmicrobe op een leuke en kwalitatief volle manier over te brengen aan alle kleine en grote MoovZ dansers. Dit met een topteam aan mijn zijde en in een aangename sfeer.